Print deze pagina Print deze pagina

De maand april is van start gegaan, dat betekent dat er weer een nieuw ZitStil-magazine staat te popelen om gelezen te worden! In dit magazine brengen we het tweede artikel in samenwerking met ADHDynamisch over de nieuwe webtool die moet zorgen voor een verbetering van de kwaliteit, de toegankelijk en de betrouwbaarheid van de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren over heel België.

Deze webtool is het resultaat van het nationaal ADHD-actieplan dat in 2016 van start ging. Centrum ZitStil heeft via een participatie in de provincie Limburg kunnen meewerken aan de uitwerking van dit project. Als resultaat is er een website gelanceerd met als doel een duidelijk zorgpad voor ADHD uit te tekenen voor artsen en behandelaars. Ria Van Den Heuvel kadert ook welke plaats centrum ZitStil inneemt in dit zorgpad.

Ook interessant en boeiend om weten is hoe ‘medicatie op school’ wel of niet kan gegeven worden. En wie is verantwoordelijk waarvoor? Je kan dit artikel ook op de website lezen.

Sommige ouders maar zeker ook studenten beginnen stilaan te zweten  als ze de examenstof op een stapeltje leggen 🙂 Ons advies: Zorg dat je goed geïnformeerd bent over de aangeboden ondersteuning en er leren gebruik van maken. Abonnees krijgen dit nummer binnen enkele dagen in de bus.

Interesse om abonnee te worden? Als je je nu abonneert op het ZitStil-magazine, dan ontvang je 7 nummers voor eind 2019 voor het bedrag van €52.50. Surf naar www.zitstil.be/product/zitstil-magazine en in enkele stappen kan je de bestelling afronden.

Abonnee worden