Noteer alvast zaterdag 16 september 2023 met stip in je agenda en kom naar de feestelijke ADHD-dag in de groene omgeving van het vormings- en recreatiecentrum Peerdsbos, Bredabaan 89a, Brasschaat. (Voor GPS of Waze: De leerexpert Peerdsbos, Bredabaan 89, Brasschaat)

Ben je op zoek naar informatie over ADHD bij je kind of bij jezelf? We heten je graag welkom in één van onze workshops, in het praatcafé of in de ADHD-escaperoom.

GRATIS WORKSHOPS EN ADHD-ESCAPEROOM

Centrum ZitStil geeft mensen met ADHD een stem! Vertel ons welke impact ADHD heeft, elke dag opnieuw en welke hulp je nodig zou hebben om je hierbij te helpen. Wij inventarisseren alle vragen en suggesties en trekken daarna met een pakket beleidsaanbevelingen naar de bevoegde ministers.

Breng zeker ook je kinderen mee! Voor hen voorzien we tal van activiteiten voor kinderen: een BMX-parcours, djembé, een grime- en tattoostand, springkastelen en nog veel meer voor groot en klein. Terwijl dat de kinderen zich uitleven, kan jij rustig de tijd nemen om een praatje te maken met onze medewerkers of collega-ouders of volwassenen met ADHD, en dit alles bij een hapje en een drankje.

Je bent van harte welkom!

Om onze ADHD-dag optimaal voor te bereiden, willen we je vragen om je vrijblijvend in te schrijven. Ook als je niet ingeschreven bent, ben je van harte welkom.

Wij komen naar de ADHD-dag op zaterdag 16 spetember 2023
Met dank aan onze sponsors