Neem een abonnement op ZitStil-magazine!2018-10-02T07:49:54+00:00

Neem een abonnement op ZitStil-magazine!

Print deze pagina Print deze pagina

Begin oktober is ZitStil-magazine 151 van de persen gerold. Het is een themanummer over ADHD en werk geworden. We staan onder meer stil bij de obstakels waarop veel mensen met ADHD of ADD botsen op de werkvloer. Wat speelt hen zoal parten en wat is er nodig om tot een werkbare formule te komen? We zoomen ook in op de uitdagingen waarvoor jongvolwassenen met ADHD of ADD staan als ze hun intrede doen op de arbeidsmarkt. Bij wie kunnen ze terecht voor informatie, advies en begeleiding? En dan is er nog het dilemma om al of niet op je werk te vertellen dat je ADHD of ADD hebt en de soms moeilijke combinatie van werk, gezin, hobby’s, sociaal leven … Tot slot vragen we ons af of meer aandacht voor breindiversiteit, ook neurologische diversiteit of neurodiversiteit genoemd, ertoe kan leiden dat mensen met ADHD gemakkelijker een job vinden, hun job langer behouden en meer plezier uit hun job halen.

Kortom, een stevige portie niet te missen lectuur voor iedereen die als werknemer, werkzoekende, zelfstandig ondernemer, leidinggevende, werkgever, jobcoach, hr-professional of ouder te maken heeft met ADHD.

Magazine ZitStil =

 • Ervaringsverhalen van mensen met ADHD of ADD.
 • Getuigenissen van o.a. ouders, partners, leerkrachten en hulpverleners.
 • Begrijpbare wetenschappelijke achtergrondinformatie.
 • Praktische informatie over de ondersteuning van mensen met ADHD of een ander atypisch brein.
 • Lees-, kijk-, uit- en doe-tips.
 • In twee nummers per jaar vind je een gedetailleerde agenda van alle ZitStil-activiteiten.
 • Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer. Enkele voorbeelden: onderwijs, werk, vrije tijd, jongvolwassenen, volwassenen …

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen:

 • 5% korting op boeken die je aankoopt via onze webshop. (behalve gidsen en magazine)
 • korting op deelname voor twee personen aan een workshop opvoedingsondersteuning (keuze uit meerdere data, locaties en thema’s)
 • korting op deelname voor twee personen aan een van onze infoavonden (keuze uit meerdere data, locaties en thema’s)
 • speciaal voor scholen en andere organisaties: bij inschrijving vanaf twee personen 5% korting op deelname aan een van de ZitStil-opleidingen voor professionelen

Prijs?

30 euro voor een jaargang van 4 nummers. Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je een abonnement nemen tot eind 2019 (5 nummers).

Hoe abonnee worden?
Je kan in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2019 (5 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen? Ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard).

Naar de webshop