Neem een abonnement op ZitStil-magazine!2018-09-10T15:46:03+00:00

Neem een abonnement op ZitStil-magazine!

Print deze pagina Print deze pagina

Bij de start van de zomervakantie is ZitStil-magazine 150 van de persen gerold. Een jubileumnummer dat opnieuw boordevol interviews, tips en wetenschappelijk nieuws staat.

In dit nummer testen we een nieuwe populaire planningstool uit: de Bullet Journal. In onze rubriek Toeters en Bellen geven we tips mee over een slim en beperkt gebruik van je smartphone op vakantie. In deze periode kennen studenten ook de resultaten van hun examens. Tevreden of ontgoocheld over het voorbije studiejaar en de resultaten? Neem eerst even rust en bekijk dan wat je opties zijn en wat je nodig hebt om je slaagkansen te verhogen.

ADHDynamisch, de Leuvense onderzoeksgroep, brengt in hun derde artikel de resultaten van een planningstraining voor studenten.

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen op onze activiteiten:

  • korting op deelname voor 2 personen aan de workshops opvoedingsondersteuning die dat jaar plaatsvinden
  • korting op de toegangsprijs voor onze infoavonden
  • organisaties of scholen krijgen, bij een inschrijving vanaf 2 personen, voor onze opleidingen voor professionelen 5 % korting op de deelnameprijs

Daarnaast hebben abonnees recht op 5 % korting bij de aankoop van boeken* via onze webshop.

(*deze korting is niet van toepassing op onze gidsen en ZitStil-magazine)

Hoe abonnee worden?
Je kan via onze webshop een abonnement nemen op ZitStil-magazine (€ 30,00 voor een jaargang van 4 nummers) . Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2019 (6 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen, ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard). Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer waar extra aandacht gegeven wordt aan een bepaald aspect van ADHD.

Naar de webshop