Print deze pagina Print deze pagina

Tijdens de campagne over volwassenen met ADHD, kregen we heel wat getuigenissen binnen van volwassenen met ADHD, maar ook van ouders van kinderen met ADHD. Verhalen die vaak schrijnend, maar ook grappig of hoopvol zijn.

Daarop beslisten we om jullie (ouders van, mannen/vrouw met, leerkrachten, hulpverleners, artsen…) de mogelijkheid te geven om jullie verhaal te delen via onze website. Deze verhalen inspireren ons om hard te blijven werken, om goede workshops, infoavonden en trainingen voor jullie te organiseren, om jullie stem hoorbaar te maken bij beleidsmakers, om zoveel mogelijk mensen te informeren en om ons toekomstproject ZitStil 2.0 tot een succes te maken.

Vanaf september delen we deze verhalen op onze website en sociale media. Zo breiden we onze verhalendatabank verder uit tot een verzameling van herkenbare verhalen en situaties. Het is ook een sterk instrument om de gevolgen van ADHD en ADD te illustreren aan de beleidsvoerders en hen zo te overtuigen om meer in te zetten op de begeleiding van en compenserende maatregelen te nemen voor deze mensen.

Lees alle verhalen hier!

Wil je ook je verhaal delen? Dat kan! Surf naar zitstil.be/mijn-verhaal/ en deel jouw verhaal met ons.