ADHD bij volwassenen is een onderbelichte problematiek. We horen veel verhalen van (jong)volwassenen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt of in de gezinssituatie. We willen deze problematiek onder de aandacht brengen door jouw verhaal te delen.

Zulke getuigenissen kunnen lotgenoten helpen om uit een moeilijk situatie te geraken. Bovendien schetsen zij de realiteit van mensen met ADHD voor diegenen die niet op de hoogte zijn van de stoornis. Deze verhalen dragen ook bij om issues aan te kaarten bij beleidsvoerders en het belang van ons project ZitStil 2.0 aan te kaarten.

Heb je iets te vertellen over ADHD en wil je dat delen met anderen of heeft centrum ZitStil je op weg geholpen naar een oplossing voor een moeilijke situatie? Breng ons dan op de hoogte!

Uiteraard beslis je zelf of je anoniem wil blijven en of je je verhaal neerschrijft, inspreekt of op video opneemt.

Door onderstaand formulier in te vullen kan je je verhaal met ons delen. We delen jouw gegevens uiteraard niet met derden (zie de privacy policy onderaan de pagina voor meer details) en je kiest er ook voor voor welke doeleinden we jouw getuigenis mogen inzetten.

  Voornaam

  Achternaam

  Uw e-mail (verplicht)

  GSM-nummer (of telefoon)

  Wil je anoniem blijven? Dan gebruiken we een fictieve naam

  Ja, ik wil anoniem blijvenNee, je mag mijn echte naam gebruiken

  Waarvoor mogen we je verhaal inzetten?

  Jouw verhaal: Hier kan je schrijven wat je wil delen met centrum ZitStil, lotgenoten...

  Wil je dat iemand van centrum ZitStil contact opneemt om jouw verhaal samen op papier te zetten? Vul dan onderstaand formulier in. Samen wordt dan ook bekeken waarvoor we jouw getuigenis mogen inzetten.

   Voornaam

   Achternaam

   Uw e-mail (verplicht)

   GSM-nummer (of telefoon)

   Wil je anoniem blijven? Dan gebruiken we een fictieve naam

   Ja, ik wil anoniem blijvenNee, je mag mijn echte naam gebruiken

   Waarvoor mogen we je verhaal inzetten?

   Jouw verhaal: Hier kan je schrijven wat je wil delen met centrum ZitStil, lotgenoten...

   Heb je een video gemaakt of audioboodschap ingesproken met je getuigenis? Dan kan je deze hier uploaden. U kiest er voor welke doeleinden we jouw getuigenis mogen inzetten.

   Fout: Contact formulier niet gevonden.

   Policy getuigenissen

   Steeds met uw toestemming

   Als u een getuigenis met ons deelt, zal u steeds aangeven waarvoor we deze mogen inzetten: enkel voor intern gebruik, publicatie op eigen kanalen zoals magazine en website, publicatie op kanalen van derden, met of zonder foto, met uw echte naam of onder een alias.

    

   Garanties van centrum ZitStil

   Centrum ZitStil behoudt het recht om getuigenis, mits uw toestemming, al dan niet te publiceren. Het is dus niet zeker dat alle ingezonden getuigenissen ook op een van onze kanalen zullen verschijnen. Voor publicatie kan centrum ZitStil kleine aanpassingen aan de getuigenis doorvoeren (spelling en grammatica), voor grotere, inhoudelijke, aanpassingen wordt er overlegd met de persoon die de getuigenis met ons deelde.

    

   Voor je begint…

   Een getuigenis wordt vaak vanuit een emotionele bui geschreven: wanneer je een negatieve ervaring meemaakt of in een moeilijke situatie zit. Het is daarom een goed idee om getuigenissen niet onmiddellijk de wereld in te sturen, maar om te wachten tot je hebt nagelezen of zelf rustiger bent geworden. Misschien heb je in die emotie immers meer dingen prijsgegeven dan dat je zou willen. Hou ook zeker de privacy van anderen in het achterhoofd.