Tijdens deze lockdown-periode, kunnen de workshops opvoedingsondersteuning ADHD niet life doorgaan. Van ouders wordt er in deze bijzondere periode heel wat gevraagd: ze moeten nu telewerken, ouder zijn, juf of meester zijn, partner zijn, … heel wat ballen om tegelijk in de lucht te houden. Centrum ZitStil blijft ondersteunen en biedt web-workshops aan. Maak er gebruik aan!

Na inschrijving voor een specifieke web-workshop ontvang je een artikel rond dat thema. Nadat je het artikel hebt doorgenomen, kan je vragen doorsturen naar centrum ZitStil. Indien je nog een fijne tip wil delen met andere ouders rond het thema, is deze uiteraard ook welkom. Eén van onze regiocoaches bundelt deze vragen en beantwoordt deze in een life-workshopmoment.
(Bij deelname aan de web-workshop gaat u akkoord om geen beeld- of geluidopnames te maken van deze workshop en de privacy van de regiocoach en andere deelnemers te respecteren.)

Een kwartiertje voor de start van de workshop, krijgen alle ingeschreven deelnemers een link om deel te nemen, ook al heb je de tijd niet gehad om zelf vragen of ideeën door te sturen.

Ria handtekening