Vanaf nu kunt u uw aankopen in onze webshop online én veilig betalen met uw bankkaart via Bancontact / Mister Cash. De betaling met Bancontact / Mister Cash gebeurt via een beveiligde webpagina van Ogone, een Belgische ‘payment service provider’. Om hiervan gebruik te maken, dient u te beschikken over een kaartlezer, zoals die ook gebruikt wordt bij het online bankieren. Hieronder vindt u een korte handleiding in het betalingsproces.

Betalen met Bancontact / Mister Cash
Tijdens uw aankoop in onze webshop bestaan er nu vier keuzemogelijkheden. Selecteer de optie ‘Bancontact / Mister Cash’ en klik op ‘Volgende’ (zie afbeelding 1). Nadat u uw verzendadres hebt ingegeven (vergeet ook niet akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden!), klikt u op ‘Bevestig bestelling’ (zie afbeelding 2).

Vervolgens wordt u doorgesluisd naar een beveiligde webpagina, zoals afbeelding 3 toont. Op deze webpagina moet u verschillende gegevens ingeven die op uw bankkaart vermeld staan, meer bepaald:

  • de naam van de kaarthouder (bv. Jan Janssens)
  • het kaartnummer, dat steeds 13 cijfers bevat
  • de vervaldatum van uw bankkaart, die net boven het kaartnummer staat en bestaat uit de maand (bv. ’04’ voor april) en het jaar (bv. 2011).

Nadat u op “Ja, ik bevestig mijn betaling” hebt geklikt, verschijnt de webpagina zoals in afbeelding 4. Vanaf dan loopt de betaalprocedure gelijk met die van online bankieren, namelijk met behulp van een kaartlezer.

U ontvangt een bevestigingsmail
Na de betaling via de betaalservice van Ogone zal u een mail ontvangen. met alle details van uw aankoop en betaling.

Wenst u te betalen met een gewone bankkaart (met behulp van een kaartlezer), lees dan de handleiding om met VISA of MasterCard te betalen.

Als u nog vragen heeft bij uw betaling of uw bestelling, dan kunt u steeds contact opnemen met het administratief team van centrum ZitStil.