De zomervakantie loopt bijna naar zijn einde. School komt weer in zicht. Ter ondersteuning van ouders organiseren we in september: 

Speeddate consultaties

Drie thema’s staan centraal: 

ʉۢ Hoe bereiden we ons voor op het eerste contact met de nieuwe juf of meester van mijn lagereschool- kind met ADHD? Wat zeggen we wel? Wat zeggen we niet? Welke afspraken maken we?

• Hoe ondersteunen wij onze zoon of dochter die de overstap naar het middelbaar onderwijs gaat maken zo goed mogelijk? Hoe helpen we bij het organiseren en plannen? Hoe volgen we op? Welke contacten leggen we met de school? Welke informatie geven we aan welke leerkracht?

 â€¢ Voor het eerst op kot! Hoe blijven we als goedbedoelende ouders onze hogeschooldochter of -zoon toch ondersteunen, controleren, stimuleren, … maar geven we ze tegelijk toch meer verantwoordelijkheid en vrijheid?    

Om deze thema’s te bespreken met één van onze ervaren psychologen, reserveren we 3 dagen exclusief voor deze consultaties. Voor een gesprek trekken we 1 uur/cliënt uit en vragen we een bijdrage van 30,00 €. Om zo veel mogelijk ouders en studenten te kunnen helpen, vragen we u om u strikt te houden aan het uur dat u wordt toegewezen en  om het verschuldigde bedrag van 30,00 € vooraf te storten. Dan pas is uw afspraak definitief.

Maak nu een afspraak op tel. 03/830 30 25. We houden de volgende data vrij voor u:

dinsdag 10/9/13 van 9u tot 21u voor ouders van lagereschoolkinderen
donderdag 12/9/13
van 9u tot 21uvoor ouders van leerlingen die overstap maken naar secundair
donderdag 26/9/13
van 9u tot 21u voor ouders van studenten die naar hoger onderwijs gaan.