Neem een abonnement op ZitStil Magazine!

Print deze pagina Print deze pagina

Psycho-educatie is een belangrijke stap na de diagnose van ADHD. In dit nummer lees je wat psycho-educatie kan betekenen voor kinderen en jongeren met ADHD. Voor haar studies verpleegkunde maakte Fleur een eindwerk over psycho-educatie bij kinderen met ADHD. In dit magazine lees je de eigen ervaringen van Fleur en wat psycho-educatie voor haar had kunnen betekenen.

Daarnaast geven we ook aandacht aan de ondersteuning van kinderen met ADHD. Hoe motiveer je kinderen voor iets dat ze niet willen doen? En wat als je kind ADHD heeft samen met een dyslexie en/of dyscalculie. In dit magazine staan we stil bij de combinatie van ADHD met leerstoornissen.
De zomervakantie begint in zicht te komen. Voor sommige kinderen met ADHD en hun gezin is de zomervakantie een verademing. In andere gezinnen heft de zomervakantie een veel minder positieve bijklank. Zowel bij ouders als bij kinderen zorgt de vakantie voor stress.  Wat kan je doen om vakantie toch aangenamer te maken.

Wakker worden en opstaan. Voor sommigen elke dag opnieuw een gevecht. In dit magazine geven we je tips om hier makkelijker mee om te gaan.

ZitStil Magazine =

 • Ervaringsverhalen van mensen met ADHD of ADD.
 • Getuigenissen van o.a. ouders, partners, leerkrachten en hulpverleners.
 • Begrijpbare wetenschappelijke achtergrondinformatie.
 • Praktische informatie over de ondersteuning van mensen met ADHD of een ander atypisch brein.
 • Lees-, kijk-, uit- en doe-tips.
 • In twee nummers per jaar vind je een gedetailleerde agenda van alle ZitStil-activiteiten.
 • Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer. Enkele voorbeelden: onderwijs, werk, vrije tijd, jongvolwassenen, volwassenen …

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil Magazine, geniet van de volgende voordelen:

 • 5% korting op boeken die je aankoopt via onze webshop. (behalve gidsen en magazine)
 • korting op deelname voor twee personen aan een workshop opvoedingsondersteuning (keuze uit meerdere data, locaties en thema’s)
 • korting op deelname voor twee personen aan een van onze infoavonden (keuze uit meerdere data, locaties en thema’s)
 • speciaal voor scholen en andere organisaties: bij inschrijving vanaf twee personen 5% korting op deelname aan een van de ZitStil-opleidingen voor professionelen

Prijs?

38 euro (+2 euro verzendkosten) voor een jaargang van 4 nummers.

Hoe abonnee worden?
Je kan in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2019 (4 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen? Ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard).

Naar de webshop