Vanaf nu kunt u uw aankopen in onze webshop online én veilig betalen met een creditcard. De betaling met VISA en MasterCard gebeurt via een beveiligde webpagina van Ogone, een Belgische ‘payment service provider’. Hieronder vindt u een korte handleiding in het betalingsproces.

Betalen met VISA en MasterCard
Tijdens uw aankoop in onze webshop bestaan er nu vier keuzemogelijkheden, waaronder de twee nieuwe opties ‘VISA’ en ‘MasterCard’. Selecteer een van deze twee opties en klik op ‘Volgende’ (zie afbeelding 1). Nadat u uw verzendadres hebt ingegeven (vergeet ook niet akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden!), klikt u op ‘Bevestig bestelling’ (zie afbeelding 2).

Vervolgens wordt u doorgesluisd naar een beveiligde webpagina, zoals afbeelding 3 toont. Op deze webpagina moet u verschillende gegevens ingeven die op uw bankkaart vermeld staan, meer bepaald:

  • de naam van de kaarthouder (bv. Jan Janssens)
  • het kaartnummer, dat steeds 16 cijfers bevat
  • de vervaldatum van uw kredietkaart, die net boven het kaartnummer staat en bestaat uit de maand (bv. ’04’ voor april) en het jaar (bv. 2011)
  • de kaartverificatiecode (CVC-code) van uw kredietkaart

Nadat u op “Ja, ik bevestig mijn betaling” hebt geklikt, verschijnt de webpagina zoals in afbeelding 4.

U ontvangt een bevestigingsmail
Na de betaling via de betaalservice van Ogone zal u een mail ontvangen. met alle details van uw aankoop en betaling.

Wenst u te betalen met een gewone bankkaart (met behulp van een kaartlezer), lees dan de handleiding om met Bancontact / Mister Cash te betalen.
Als u nog vragen heeft bij uw betaling of uw bestelling, dan kunt u steeds contact opnemen met het administratief team van centrum ZitStil.