“Met ZitStil 2.0 vullen we de nood voor nieuwe trainingen en infoavonden in
en zullen we onze expertise op nieuwe manieren aanbieden”

ZitStil 2.0

308.000 Vlamingen met ADHD hebben onze steun nodig! Al 35 jaar zet centrum ZitStil zich in voor personen met ADHD in Vlaanderen. In die tijd zijn we uitgegroeid van een ouderverenging tot een organisatie die over heel Vlaanderen actief is: we organiseren activiteiten in 11 regio’s, helpen personen met ADHD en hun omgeving via trainingen en psycho-educaties, informeren duizenden mensen via ons magazine, website en sociale media en verdedigen hun belangen bij onze beleidsvoerders.

Om deze mensen te helpen, is het nodig om ons aanbod uit te breiden. Daarom lanceren we het project ZitStil 2.0. Met dit project zullen we de nood voor nieuwe trainingen en infoavonden invullen en zullen ook onze expertise op nieuwe manieren aanbieden. Zo kunnen digitale media ook ingezet worden om personen te bereiken voor wie het moeilijk is om naar ons centrum toe te komen, vanwege de afstand of tijdsgebrek.

Om ZitStil 2.0 succesvol te maken krijgen we de steun van een aantal professionele partners. Zij engageren zich om centrum ZitStil te ondersteunen bij de uitbouw van dit project. Het verhaal dat we samen schrijven wordt het voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wil je als particulier de dagelijkse werking van centrum ZitStil steunen? Dat kan op verscheidene manieren! Ontdek hier hoe je als vriend van ZitStil onze organisatie kan helpen.

Samen zorgen voor een sterk aanbod voor ouders van en volwassenen met ADHD zodat zij ondersteuning krijgen waar en wanneer nodig.

Interview met directeur Ria Van Den Heuvel over ZitStil 2.0

In ZitStil-magazine 146 vertelt Ria Van Den Heuvel over de opzet en doelen van het project ZitStil 2.0. Je kan het volledige interview lezen via onderstaande knop:

Lees het interview

Vertel over ons: