1. Informatie over ADHD bij kinderen en volwassenen

Ben je op zoek naar informatie over ADHD? Doorlopend organiseren we workshops rond prangende thema’s, zowel voor ouders als voor volwassenen.  Daarnaast kan je natuurlijk  ook met al je vragen terecht bij  onze teamleden.
Onze boekenstand voorziet ook heel wat extra informatie die je zelfs kan meenemen naar huis.

2. Ervaar de impact van ADHD op het kind of volwasssene in onze escaperoom

In de ADHD-escaperoom maak je kennis met de impact van ADHD op het dagelijks leven. Op regelmatige tijdstippen gedurende de namiddag kan je hieraan deelnemen.

3. Ontmoet andere ouders en volwassenen

In het ADHD-praatcafé kan je onze vrijwilligers en andere ouders en volwassenen ontmoeten. We ervaren dagelijks dat het uitwisselen van ervaringen tussen lotgenoten veel kan betekenen voor zowel ouders als voor volwassenen met ADHD.

4. Zet ADHD mee op de agenda van de beleidsmensen

Onze maatschappij is nog te veel enkel afgestemd op de doorsnee man of vrouw en houdt weinig rekening met kinderen, jongeren en volwassenen met een brein dat anders werkt. Laat ons op de ADHD-dag weten waar jullie tegenaan lopen. Wij bundelen jullie inbreng en brengen dit over naar de beleidsverantwoordelijken. Samen bouwen we aan een ADHD-vriendelijke wereld.

5. Beleef samen met het team van centrum ZitStil een leuke dag voor volwassenen én kinderen

Vanaf 13 uur heten we iedereen welkom op deze feestelijke dag. Kinderen kunnen hun hartje ophalen op het grote afgesloten terrein in het mooie Peerdsbos. We zorgen voor een BMX-parcours, springkastelen, djembé, trampolines, go-cars, grime, tattoos, kinderdisco… en nog veel meer.

Ondertussen kan je als ouder of volwassene met én zonder ADHD terecht in het ADHD-café voor een frisdrank, fris biertje of glaasje wijn. Heb je een hongertje? Dan kan je terecht voor een lekkere pannenkoek of een hot-dog.  Tom Van de Venne, van de Loopfactory, verwent ons tussen 15u30 en 17u met live muziek.