pevolwassenen

Plaats:  Antwerpen, adres wordt later meegedeeld Prijs: €180 – €144 voor leden (intakegesprek inbegrepen indien nodig)
Datum: maandag, 18/11 – 25/11 – 9/12 – 16/12/24 – 06/01 – 20/01/25 Aanvang: 19.30u (tot 21.30)
Trainer: Katleen Moons
Ik neem deel

Ik neem deel als lid/abonnee

Je bent ouder dan 25 jaar én je hebt ADHD (of ADD). Op het werk loopt het misschien niet zo vlot. Je relatie kan je niet houden, of als dat wel lukt, krijg je voortdurend te horen wat je niet goed doet. Ook in je vrije tijd zou je wel wat meer rust kunnen gebruiken. Wil je eigenlijk wat dieper ingaan op ADHD en wat het voor jou als volwassene allemaal teweeg kan brengen, dan is psycho-educatie iets voor jou. Deze opleiding vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Dit traject is een psycho-educatie training, waarin je je  stoornis leert kennen. Wat is ADHD? Vanwaar komt die stoornis? Wat kan je er zelf aan doen? Welke hulp kan je vragen? Zo krijg je als het ware méér vat op je eigen ADHD en kan je die ook beter aanvaarden. Misschien legt je omgeving wel een hoge druk op jou om ‘iets’ te doen, misschien wil je dat zelf niet echt, maar soms droom je zelf toch ook van een oplossing voor de problemen thuis, op het werk of in je vrije tijd. En als dat echt niet lukt in je eentje of met je omgeving…
Voor dit traject is een diagnose ADHD of een sterk vermoeden noodzakelijk.

 

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

ADHD-Relaties

Opgeruimd leven