Zitstil doet mee aan de Warmathon van Studio Brussel2018-12-19T15:15:56+01:00

Warmathon 2018

Kies centrum ZitStil als goed doel
en maak kans op een gratis lopers-hesje

Op vrijdag 21 december om 16u lopen Ann Reymen en SportStan van MNM de Warmathon te Antwerpen ten voordele van centrum ZitStil.

Het team en de vrijwilligers van centrum ZitStil lopen met hen mee! Jij ook? 

Ons team verzamelt om 15u op St. Anna Linkeroever aan de ingang/uitgang van de voetgangerstunnel (St. Annatunnel, Frederik van Eedenplein). Maak centrum ZitStil mee zichtbaar en loop of stap samen met ons! De eerste 100 mensen die op het verzamelpunt staan om 15u om mee te lopen en centrum als goed doel te steunen, krijgen gratis een lopers-hesje.

Surplacesports (www.surplacesports.be) dat sportevenementen op maat organiseert voor particulieren, verenigingen en bedrijven kiest alvast centrum ZitStil als goed doel uit. Welke organisatie of bedrijf volgt?!

Deelnemen aan de Warmathon kost 15 Euro. Hiervan gaat 10 Euro naar centrum ZitStil als je het kiest als goede doel. Bovendien kan je als je wil, een vrij bedrag bovenop toevoegen dat naar centrum ZitStil gaat. Dit bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima.

Kan je je op 21 december niet vrijmaken, loop dan de Warmathon in één van de andere steden in Vlaanderen tussen 18 tot 23 december maar kies dan ook centrum ZitStil als goed doel..

Ben je geen loper en wil je toch ons centrum steunen, moedig dan je werkgever, je medewerkers, collega’s en familie aan om te lopen voor centrum ZitStil. Organisaties die oproepen voor ZitStil, vermelden we op onze website en in al onze communicaties over de Warmathon.

Loop mee met de Warmathon en kies centrum ZitStil als goed doel.

Voor de laatste praktische afspraken met ZitStil, laat hier je gegevens voor centrum Zitstil achter. Daarna word je doorverwezen naar de inschrijvingspagina van de Warmathon.

  Voornaam

  Achternaam

  Email

  Lees hier het privacybeleid van centrum ZitStil privacybeleid

  Titel

  Ga naar de bovenkant