Themanummer  ADH 525c010c0ead3

ADHD bij volwassenen is een thema dat wel eens in de vergeethoek geraakt. Recent onderzoek leert ons dat ADHD en ADD bij maar liefst 4,5% van de volwassenen voorkomt. De ontwikkelingsstoornis verdwijnt immers niet per se wanneer kinderen opgroeien. Veel volwassenen krijgen de diagnose pas wanneer ze zelf kinderen hebben of zelfs bij hun pensioen.

Misschien bent u zelf al geconfronteerd geweest met de vraag naar informatie over ADHD en ADD bij volwassenen of u wenst zelf een beter inzicht te krijgen in dit thema. Daarom sturen we een exemplaar van het magazine “Aandachd Aandacht!” naar u toe. In dit magazine vindt u getuigenissen van volwassenen met ADHD, interessante opinies over medicatie en belichten we een aantal wetenschappelijke bevindingen over ADHD bij volwassenen.

 

Dit magazine vormt een handige tool voor u als hulpverlener en een document vol met betrouwbare informatie en herkenbare getuigenissen die u kan aanbieden aan volwassen cliënten/patiënten die mogelijk ADHD hebben en nood hebben aan informatie.

Indien u net als ons overtuigd bent van de noodzaak om dit magazine te verspreiden bij de mensen die hier het meest vraag naar stellen en het magazine wilt gebruiken tijdens uw consultaties, dan kan u dit bij ons bestellen via onze webshop!

themanummer nu bestellen