Mogen wij 10 minuten van je tijd?

Heb je zelf ADHD? Ben je betrokken bij ADHD als broer, zus of als partner van iemand met ADHD? Heb je een kind met ADHD – van welke leeftijd ook? Dan zijn we geïnteresseerd in je ervaringen!
Ken je mensen in deze situatie, stuur hen dan een mail met ons verzoek door.

Dit is een oproep om deel te nemen aan een kort voorbereidend onderzoek over de wisselwerking tussen ADHD en omgevingsfactoren.
In Vlaanderen zijn bijzonder weinig concrete onderzoeksresultaten over het preciese aantal kinderen en volwassenen met ADHD. Ook over leefomstandigheden en de effecten op de relaties zijn weinig concrete gegevens beschikbaar.

Centrum ZitStil organiseert daarom deze bevraging als voorbereiding voor een groter onderzoek. Deze bevraging loopt tot 15 september 2012.
Via onderstaande link krijg je een aantal vragen aangeboden, in functie van je eigen situatie. Je doorloopt gans de vragenlijst die systematisch werd opgebouwd. Gelieve zeker tot het einde door te gaan, anders zijn de gegevens onbruikbaar.

Als u graag de informatie over de resultaten van het onderzoek ontvangt, of u wilt meewerken aan het vervolg onderzoek, dan kan u op het einde van de vragenlijst uw gegevens achter laten.

https://www.zitstil.be/context-en-adhd-bevraging

Hartelijk dank,

Ria Van Den Heuvel
Directeur