TENTOONSTELLING

Centrum ZitStil biedt elke geïnteresseerde Vlaamse bibliotheek vanaf december 2006 een ADHD-tentoonstelling aan. De tentoonstelling is opgebouwd uit 4 portretreeksen van mensen met ADHD (meisje/jongen/man/vrouw). In totaal vertellen 15 opmerkelijk emotionele zwart-wit beelden van fotograaf Koen Broos een verhaal over leven met ADHD. De portretten worden ondersteund met een sobere slagzin. Meer info over de tentoonstelling is op te vragen via info@zitstil.be.

INHOUD

ADHD in de bibDe tentoonstelling bestaat uit 15 portretfoto’s van fotograaf Koen Broos. De portretten zijn opgedeeld in 3 reeksen van telkens 4 foto’s en 1 reeks van 3 foto’s. Elke portretreeks is voorzien van een ADHD-slogan.
Naast de portretfoto’s is er ook 1 kader voorzien met een  A4-papierhouder waarin een bundel infopagina’s van centrum ZitStil wordt geplaatst die meegenomen kunnen worden door geïnteresseerden.
Deze infopagina wordt in PDF aangereikt door centrum ZitStil en dient door de betrokken bibliotheek gekopieerd en aangevuld te worden in de daartoe voorziene A4-papierhouder.

TECHNISCHE info

– De portretten zijn geprint op forex (= lichte pvc-plaatjes)
– Het portretformaat is A2 (594mm * 420mm)

PRAKTISCHE AFSPRAKEN

ADHD in de bib– Bibliotheken worden geacht het materiaal voor de tentoonstelling zelf af te halen bij & terug te brengen naar centrum ZitStil.
– Bibliotheken betalen geen huurgeld voor de tentoonstelling. De enige vereiste die we stellen aan deelnemende bibliotheken is de afname van 2 boeken uit het publicatie-aanbod van centrum ZitStil + een jaarabonnement op het ZitStil Magazine.
– De tentoonstelling is minimum 14 dagen en maximum 1 maand uitleenbaar
– Deelnemende bibliotheken aanvaarden de verantwoordelijkheid om eventuele schade aan de tentoonstelling te vergoeden.

DEELNEMEN? DOWNLOAD HIER HET DEELNAMEFORMULIER.