Let op: Uw inschrijving voor de 8ste ADHD-dag #HappyDays is pas definitief na betaling. Na het invullen van dit formulier word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Je krijgt ook een mail toegezonden zodat je de nodige informatie steeds ter beschikking hebt. Jouw informatie wordt veilig opgeslagen in onze database en wordt enkel gebruikt voor informerende doeleinden zoals onze nieuwsbrief. Deze wordt nooit gedeeld met derden.

  De #HappyDays van centrum ZitStil zijn een totaalervaring. We nodigen digibeten uit om hun eerste stapjes in social media te zetten. En meer ervaren smartphonegebruikers ontdekken nieuwe apps en tools.

  Datum & Locatie 8ste ADHD-dag

  Aantal deelnemers die je wil inschrijven

  Is dit niet juist? Pas het hier aan

  Deelnemer 1

  Voornaam

  Achternaam

  Man of vrouw?

  Email (u ontvangt bevestiging op dit adres)

  Deelnemer 2

  Voornaam

  Achternaam

  Man of vrouw?

  Email

  Deelnemer 3

  Voornaam

  Achternaam

  Man of vrouw?

  Email

  Contactadres

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Speeddates

  Tussen 12u en 13u organiseren we speeddates met psychologen van centrum ZitStil. Helaas, de speeddates zijn volzet, u kan zich hier niet meer voor inschrijven.

  Communicatie

  Om de communicatie en interactie met de deelnemers tijdens de ADHD-dag te vergemakkelijken, willen we weten welke digitale toepassingen je op dit moment gebruikt. Je kan aangeven dat we deze gegevens enkel tijdens de 8ste ADHD-dag mogen gebruiken.

  Heb je een smartphone (mobiel toestel waar je apps mee kan downloaden), gsm of telefoon?

  Jouw telefoonnummer

  Heb je een Twitter-profiel? Vul dan hier je Twitter-gebruikersnaam in

  Gebruik je 'Whatsapp'?

  Deelname inclusief broodjeslunch en receptie: 30-€/per persoon. Nadat u op verzenden klikt, krijgt u de mogelijkheid om uw betaling online te betalen. We kunnen niet ingaan op aanvragen voor terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

  Bij vragen kan u steeds terecht terecht op het secretariaat van centrum ZitStil, Kruishofstraat 341, 2610 Wilrijk, tel 03 830 30 25, mail info@zitstil.be