Print deze pagina Print deze pagina

Op 30 juni 2018 organiseren sympathisanten van centrum ZitStil samen met de voorzitter Jan De Kesel een benefiet ten voordele van centrum ZitStil. De benefiet Hyper Actie(f) gaat door op een gezellige locatie in Zele. Maar waar juist dan? Het terrein bevind zich in De Dijkstraat, dicht bij de Schelde. Het terrein maakt deel uit van een boerderij met onder meer paarden en schapen. De benefiet zelf zal doorgaan in een grote, open hal. Het zal voel alsof je buiten zit, terwijl we toch droog zitten moest het regenen. Maar uiteraard hebben we goede hoop dat het uitstekend zomerweer zal zijn op 30 juni!

Praktisch

In de buurt zijn een aantal parkeermogelijkheden, maar een grote parking is er niet. Met het openbaar vervoer? Bussen 290 en 355 stoppen in de buurt. De benefiet start om 18u en er is eten en drinken voorzien!

Hieronder enkele sfeerfoto’s van het terrein:

 

 

Wil je deze gezellige avond mee beleven of wil je gewoon ons een steuntje geven door uit sympathie een inkomkaart te kopen? Bestel dan nu je tickets in voorverkoop! Deze kosten €12 (€15 aan de kassa, indien nog niet uitverkocht). De benefietavond start om 18u!

Na de aankoop kan je jouw tickets downloaden. Je vindt ze ook terug als bijlage in de mail die je wordt toegezonden.

Bestel je tickets nu online!