Print deze pagina Print deze pagina

Plaats: online
Prijs: €90/leden €72
Data:  dinsdag 05/11 – 26/11 en 10/12/2024 Aanvang: 20.00u (tot 22.00u)
Trainer: Nans De Greef
Ik schrijf in
Ik schrijf in als lid

Ben je aan het werk en heb je ADHD of heb je een sterk vermoeden dat je ADHD hebt? Wil je uitzoeken hoe je het beste uit jezelf kan halen op de werkvloer? Dan is deze interactieve traject ‘Met ADHD aan het werk’ zeker iets voor jou.

We gaan actief aan de slag met jouw capaciteiten en valkuilen zoals moeilijkheden met tijdsbeheer, administratie of concentratie. Je leert wat ADHD is en welke impact het heeft op de uitoefening van jouw job. Aan de hand van oefeningen en groepsgesprekken onderzoeken we in welke omstandigheden je optimaal functioneert. We verkennen welke hulpbronnen je kan inzetten om met jouw ADHD om te gaan.

Dit traject bestaat uit 3 interactieve sessies van 2 uur. Tijdens de groepsgesprekken wordt iedere deelnemer uitgenodigd om eigen ervaring en kennis de delen met de groep. Daarom wordt er in geval van online training verwacht dat iedere deelnemer zichtbaar en hoorbaar aanwezig is.

 

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Aandacht. Een kopzorg

ADHD bij volwassenen