Nummer 135 van het ZitStil-magazine wordt binnenkort naar onze abonnees opgestuurd. Dit is het eerste nummer dat voorzien is van een nieuwe, frisse, duidelijkere lay-out. Nummer 135 is een themanummer over onderwijs.

Zo laten we drie leraren aan het woord over differentiëren in de klas, geven we tips mee hoe je als ouder een slechtnieuwsgesprek aanpakt, bekijken we het SODA-project van naderbij, laten we regisseur Raven Ruëll aan het woord over zijn theaterstuk met als thema ADHD en onderwijs en vertelt een persoon met ADHD die een Masterdiploma Industriële Wetenschappen behaalde, over zijn bewogen schoolcarriëre.

Om dit alles te vieren, geven we in samenwerking met Theater Antigone, vier vrijkaarten weg voor de allerlaatste voorstelling van het theaterstuk ‘BekdichtzitStil!’, dat handelt over ADHD en onderwijs.

Twee tickets worden voorbehouden aan onze abonnees, de andere twee kan je winnen via volgende link: https://www.rafflecopter.com/rafl/display/4e0560411

Details:

  • Ook als je al fan bent van onze Facebook-pagina, kan je via de link registreren voor de wedstrijd die tot 7 oktober loopt.
  • De voorstelling gaat door in Kortrijk op 17 oktober 2014.
  • Meer info over het theaterstuk lees je hier: https://www.antigone.be/event/933