Print deze pagina Print deze pagina

Magazine 143 is uit en beland binnenkort in de bus van onze abonnees. in dit themanummer gaan we in op het thema vrije tijd en ADHD. Zo hebben we samen met onze lezers de beste tips voor een geslaagde ADHD-vakantie verzameld en bekijken we waar je best op let als je kind met ADHD op kamp gat. Maar vrije tijd is meer dan op vakantie gaan. We hebben het ook over hobby’s en hoe je die kan volhouden. Heeft natuur een link met ADHD? We zoeken het uit en bekijken ook de financiële valkuilen die gepaard gaan met vrije tijd.

Gastauteur Dr. Peter Emmery heeft het over medicatie buiten schooltijd en hoe goede en rationele keuzes te maken in het voordeel van je kind. We gaan ook verder in de levensloop en gaan ook in op ADHD en op pensioen gaan.

Als abonnee van het magazine geniet je ook van kortingen op onze workshops, infoavonden én de webshop. Meer informatie? Surf dan naar deze link.

Je kan je tot eind 2017 abonneren op het magazine voor maar €37,50 via de webshop! De abonnees krijgen deze editie begin oktober in de bus.