Print deze pagina Print deze pagina

In het nummer 139 zetten we de jongvolwassenen in de kijker. Een leeftijdsgroep met specifieke uitdagingen, des te meer voor diegenen met ADHD. Alle achttienjarigen maken een belangrijke keuze tussen werken of verder studeren. Heeft ADHD een grote invloed op die keuze? Ook als ouders van jongvolwassenen krijg je vele veranderingen op korte tijd te verwerken. Zoon of dochter gaat misschien op kot of kent zijn of haar eerste serieuze relatie. Je weet dat je je kind stilaan moet loslaten, maar ben je daar wel klaar voor? En kunnen de jongvolwassenen zelf het aan? We laten een moeder en haar jongvolwassen dochter met ADHD aan het woord over hun vragen, dromen en verwachtingen. Herkenbaar? Katleen Moons begeleidt de training psycho-educatie voor jongvolwassenen van centrum ZitStil. We vragen haar om uit te leggen waarom een aparte groep zo belangrijk is.

Als abonnee van het magazine geniet je ook van kortingen op onze workshops, infoavonden én de webshop. Meer informatie? Surf dan naar deze link.

Je kan je tot eind 2016 abonneren op het magazine voor maar €37,50 via de webshop! De abonnees krijgen deze editie begin april in de bus.