Print deze pagina Print deze pagina

In het najaar verschijnt er elk jaar een speciaal themanummer van het ZitStil-magazine. Dit jaar focussen we in nummer 147 onze blik op ADHD en vrouwen, het thema dat we dit najaar in de kijker zetten.

Als het over ADHD gaat, zijn vrouwen een groep die over het hoofd wordt gezien. Een vrouw of meisje met ADHD zijn, een moeder, een dochter, een partner of een vriendin van; wat betekent dat eigenlijk? In dit nummer schetsen we daar een beeld van via persoonlijke getuigenissen, sterke verhalen en input van experts.

Zo brengen we een leuk groepsgesprek van drie vrouwen met ADHD die allen werden gediagnosticeerd op latere leeftijd. Ann Ceurvels, vroeger actrice en nu gediplomeerd kindercoach, vertelt hoe het is om partner te zijn van iemand met ADHD.

We zien dat jonge mensen met ADHD ondernemend in het leven staan. Een eigen zaak of blog kunnen belonend zijn maar vragen ook veel planning en organisatie. Hoe pakken enkele ondernemende vrouwen met ADHD dit aan? ADHD en genderidentiteit is het thema dat door drie professionals wordt besproken. Ook onze vaste rubrieken zoals Toeters & Bellen en de recensies zijn ook weer van de partij!

Interesse om abonnee te worden? Naast het ZitStil-magazine krijg je als abonnee ook korting op workshops, infoavonden en in onze webshop!

Nu abonnee worden!