Print deze pagina Print deze pagina

Centrum ZitStil is één van de partnerorganisaties van het Familieplatform Geestelijke Gezondheid. Minister Vandeurzen heeft aan het Familieplatform de opdracht gegeven om de belangen van families mee te behartigen. Samen met de andere partners van het Familieplatform geloven we in de noodzakelijke en zorgende kracht van de omgeving. Patiënten, hulpverleners en familie- en vriendengroepen nemen gelijkwaardig de zorg op!

Graag brengen we deze uitnodiging van het Familieplatform en alle lidorganisaties onder uw aandacht. We roepen alle familievertegenwoordigers, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en iedereen die bij familiebeleid betrokken is, op om in te schrijven voor deze belangrijke activiteit.

Op vrijdag 17 maart 2017 – in De Week van de Zorg – worden jullie allemaal uitgenodigd door het Familieplatform Geestelijke Gezondheid vzw, op een ontmoetings- en uitwisselingsmoment van alle familieorganisaties die actief zijn in de geestelijke gezondheidszorg.

Trommel al uw collega’s en vrijwillige medewerkers, die bij familiebeleid betrokken zijn, op om zeker aanwezig te zijn en schrijf in via deze link.

Op het programma staan alvast: ontmoeting, uitwisseling en kennismaking met elkaar, voorstelling van het familiebeleid dat minister Vandeurzen wilt voeren, presentatie en krijtlijnen van de werking van het Familieplatform met het accent op wat wij voor jullie kunnen betekenen, aandacht voor jullie vragen en bekommernissen, aangrijpende getuigenissen o.a. van Brenda Froyen, auteur van ‘Kortsluiting in mijn hoofd’ en ‘Uitgedokterd’ en van Willy en Lut Vandamme, over Re-Member, de ‘open-hart-cirkels’. (Re-Member, de naam van het netwerk rond Willy en Lut Vandamme, verwijst naar verbinding, maar herinnert ook aan hun dochter, die door zelfdoding om het leven kwam). En natuurlijk …. staat er ook een broodje en een drankje op het programma.

We verwachten u dus graag op:

Vrijdag 17 maart 2017
van 12u00 tot 15u00
in Bluepoint (ALM), Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem

 

Schrijf je hier in!