Print deze pagina Print deze pagina

Op 30 juni 2018 organiseren sympathisanten van centrum ZitStil samen met de voorzitter Jan De Kesel een benefiet ten voordele van centrum ZitStil. Een aantal bands en muzikanten zorgen voor leuke muziek tijdens deze leuke avond! We stellen de bands graag aan je voor:

 

Neo Minor

Neo Minor brengt aanstekelijke dreampop die aan de ribben blijft kleven. Het soort muziek waarop je enerzijds zweeft over de dansvloer. En anderzijds in diepe ontroering geraakt en zelfs een traan wegpinkt van innerlijk genot. De band is pas ontstaan in 2015 en liet al een diepe indruk op muziekkenners achter. Er wordt hen dan ook een meer dan gouden toekomst voorspelt.

 

 

 

 

Metz

Metz is een jonge singer-songwriter die met zijn zelf geschreven single ‘Little Time Machines’ al heel wat lof heeft verzameld. Met zijn integere gitaarwerk en sterke lyrics zal hij vast voor een meeslepende sfeer zorgen tijdens zijn optreden op de benefiet.

 

 

 

 

 

Copyright Bennievdp

Tram 3

Bij Tram 3 gaat het nog om echt ongecompliceerd muziekplezier. En dat komt duidelijk tot uiting tijdens de diverse optredens die de groep afwerkt. Ambiance troef; dat is het credo van Johan Gorgon (gitaar), Johan Maekelberg (gitaar), Jef Pringiers (keyboards),Francis Peckstadt (drums), Jos De Lannoy (basgitaar), en Philip De Smedt (zang) verenigd onder de vlag van Tram 3. Verwacht je aan covers van klassiekers van ‘Twee Meisjes’ tot ‘Born To Be Wild’.

 

 

 

De avond wordt afgesloten op de beats van DJ Marc Du Mesniel.

 

Wil je deze gezellige avond mee beleven of wil je gewoon ons een steuntje geven door uit sympathie een inkomkaart te kopen? Bestel dan nu je tickets in voorverkoop! Deze kosten €12 (€15 aan de kassa, indien nog niet uitverkocht). De benefietavond start om 18u!

Na de aankoop kan je jouw tickets downloaden. Je vindt ze ook terug als bijlage in de mail die je wordt toegezonden.

Bestel je tickets nu online!