Print deze pagina Print deze pagina

07/02/2017 – U hebt duidelijk niet stilgezeten om centrum ZitStil te steunen!

In december van het afgelopen jaar hebben we met de actie ‘ADHD bij volwassenen: geen kinderspel’, de problematiek van ADHD bij volwassenen onder de aandacht gebracht. De vele verhalen en getuigenissen van volwassenen met ADHD geven weer dat de impact van de concentratiestoornis op volwassen leeftijd vaak wordt onderschat.

Dankzij jullie hebben we €6.250 ingezameld dat we nu inzetten om deze mensen en de mensen in hun omgeving te helpen en te ondersteunen. Uw bijdrage vormt een mooie start voor ZitStil 2.0, het project waarmee we in 2017 aan de slag gaan en waarmee we onze werking uitbreiden. Met ZitStil 2.0 zullen we de nood voor nieuwe trainingen en infoavonden invullen en gaan we onze expertise op nieuwe manieren aanbieden. Zo kunnen digitale media ingezet worden om mensen te bereiken voor wie het moeilijk is om naar ons centrum toe te komen, vanwege de afstand of tijdsgebrek.

Op de hoogte blijven van de vernieuwingen in onze werking? Schrijf je in op de nieuwsbrief en we bezorgen je, ongeveer 6 keer per jaar, het laatste nieuws rond ZitStil 2.0 en andere nieuwe projecten.

 

Ria handtekening

blog riavdh