Nieuwsbrief: Win toegangstickets voor Plopsaland De Panne! Deel jouw beste ADHD-vakantietip - Week van de Opvoeding: Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen
 
 
hoofder
 
Nieuwsbrief mei 2016
 
 

Wat is jouw beste vakantietip voor een leuke ADHD-vakantie? Deel jouw tip en win twee vrijkaarten voor Plopsaland De Panne!

We hebben het afgelopen week allemaal gevoeld: de lente is eindelijk in het land. Dan beginnen we met z'n allen te dromen van zon, zee en strand. Voor gezinnen met een kind, ouder of partner met ADHD brengt vakantie ook wel eens extra stress met zich mee! Hoe weet je zeker dat je wel degelijk alles in je koffer hebt gestopt, dat de kinderen zich niet gaan vervelen in de auto of je je bengels niet uit het oog zal verliezen op het drukke strand of park?

Daarom willen we de beste vakantietips voor een leuke ADHD-vakantie verzamelen en je zo al een dosis inspiratie bezorgen om de aankomende vakantie, groot of klein, in goede banen te leiden. Deze actie komt er in voorbereiding van het nieuwe themanummer van het ZitStil-magazine dat over vrije tijd en vakantie zal gaan. Aan de hand van de tips sturen we iedereen aan het begin van de zomer een artikel boordevol vakantietips waardoor je je kan laten inspireren!

Stuur ons je beste tip op, wij stellen hier een leuke prijs tegenover! Onder alle deelnemers zal er een willekeurige winnaar twee vrijkaarten ontvangen voor Plopsaland De Panne! Dus ga snel naar de wedstrijdpagina, geef jouw beste tip en win zo een heerlijk dagje uit!

 
 
 
 
 

Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen! Week van de Opvoeding 2016Opvoeden, dat is af en toe eens diep ademhalen. Als ouder van een kind met ADHD is dat makkelijker gezegd dan gedaan! Toch is dit het thema van de Week van de Opvoeding 2016 die startte op maandag 16 mei. Hoe kan je er voor zorgen dat je af en toe eens diep kan ademhalen? Om af en toe te zijn in plaats van te doen? We verzamelden alvast een aantal tips die kunnen helpen. Heb je bijvoorbeeld de app calm.com al eens geprobeerd?

 
footer
 

centrum ZitStil maakt deel uit van federatie Vijftact en van het Familieplatform Geestelijke Gezondheid

Wenst u in de toekomst geen nieuwsbrief meer te ontvangen, klik dan hier.