1. Informatie over ADHD bij kinderen en volwassenen

Ben je op zoek naar informatie over ADHD? Dan is de ADHD-dag ‘the place to be’. Op de ADHD-Wall vind je heel wat info. Hoe kan je een goede, betrouwbare diagnose laten stellen. Hoe ziet een behandeling eruit? Waar kan je terecht voor hulp?  Waarvoor kan je op centrum ZitStil terecht? Al je vragen kan je ter plaatse stellen aan onze teamleden.
Onze boekenstand voorziet heel wat extra informatie die je zelfs kan meenemen naar huis.

2. Ervaar de impact van ADHD op het kind of volwasssene in onze escaperoom

In de ADHD-escaperoom maak je kennis met de impact van ADHD op het dagelijks leven. Op regelmatige tijdstippen gedurende de namiddag kan je hieraan deelnemen.

3. Ontmoet andere ouders en volwassenen

In het ADHD-staminee is er volop gelegenheid om onze vrijwilligers en andere ouders en volwassenen te ontmoeten. We ervaren dagelijks dat het uitwisselen van ervaringen tussen lotgenoten veel kan betekenen voor zowel ouders als voor volwassenen met ADHD.

4. Steun de werking van centrum ZitStil

Kom naar de ADHD-dag en steun onze werking. Dank zij jouw steun kunnen we onze werking blijven vernieuwen, zodat kinderen en volwassenen de hulp krijgen die ze verdienen waar en wanneer nodig.
Ook als je niet kan komen naar deze feestelijke dag, kan je centrum ZitStil steunen door één of enkele inkomkaarten als steun aan te kopen.

5. Beleef samen met het team van centrum ZitStil een leuke dag voor volwassenen én kinderen

Vanaf 15 uur heten we iedereen welkom op deze feestelijke dag. Kinderen kunnen hun hartje ophalen op het grote afgesloten terrein in het mooie Peerdsbos. We zorgen voor een BMX-parcours, petanque, springkasteel, trampolines, go-cars, grime, tattoos, … en nog veel meer.

Ondertussen kan je als ouder of volwassene met én zonder ADHD terecht in het ADHD-staminee voor een frisdrank, fris biertje of glaasje wijn. Heb je een hongertje? Dan kan je terecht aan de pannenkoekenstand of aan het frietkraam.

Rond 18 uur nodigen we alle kinderen uit op de dansvloer voor de kinderdisco.
Vanaf 19u zorgen onze DJ en de coverbands ‘Tram 3’ en ‘Bendeband’ voor sfeer- en dansmuziek. Ambiance verzekerd.