Hoi hoi,

Ik weet niet of iedereen het zo ervaart maar hier thuis is het gemis voor Bommi en Bompi groot. Heel groot… tot traantjes toe bij de jongste.

Ons Nora van 7 wordt er normaal elke woensdagnamiddag getrakteerd op verwennerij en ook onze oudste Younes van 16 kiest om daar te studeren.

Vandaar even deze tip, met de code ‘LOVEYOU’ kan je nog enkele dagen gratis fotopostkaartjes versturen naar uw allerliefste Bommi, Bompi, opa of oma. En eens de actie afgelopen is het nog altijd iets leuk om een kaartje met foto op te sturen naar al die mensen die we nu toch echt moeten missen. Het gaat om de mobile postcard app van Bpost of zoiets… Het is iets leuk extra bovenop de telefoontjes en de facetime die we uiteraard al regelmatig inplannen.

Vooral Younes is fan van de app! Voor Nora die ook altijd aan de vleet tekeningen maakt hebben we nu ook enkele grote enveloppen op de kast gezet met een fotootje van de grootouders op. Ze kan de tekeningen die ze maakt daar dan instoppen en als de envelop vol is kunnen we ze opsturen of hopelijk nog beter, binnenkort afgeven aan Bommi en Bompi.

Gezien aan Nora haar tekentalent en energie geen einde komt, hebben we haar ook wat bedanktekeningen laten maken voor iedereen in de gezondheidszorg, de postbode, de politie, de brandweer, de winkelmedewerkers, …  en de truckchauffeurs zoals papa! Deze hangen aan het raam te pronken en worden geregeld eens gewisseld met nieuwe!

Groetjes, Samira