“Centrum ZitStil doet mee aan De Warmste Week van Studio Brussel! Steun je een actie?”

Wat is De Warmste Week?

Van 18 tot 24 december organiseert Studio Brussel opnieuw De Warmste Week. De solidariteitsactie waarbij iedereen acties kan opzetten voor goede doelen of waarbij je deze acties steunt. Dit jaar doet centrum ZitStil voor het eerste mee aan De Warmste Week!

Een aantal vrienden van ZitStil hebben al koekjes gebakken, snoep verkocht… Wil je De Warmste Week en centrum ZitStil steunen? Je kan de volgende dingen doen:

Hoe registreer je een actie? Wat doe je met het ingezamelde geld? Bij wie kan ik terecht voor meer informatie of ondersteuning? Hieronder vind je een handig overzicht met antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vaak gestelde vragen

• Alle acties die ten voordele centrum ZitStil georganiseerd worden, moeten hier geregistreerd worden: https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/centrum-zitstil.

• Meld je ook even aan centrum ZitStil als je een actie organiseert? Op die manier kunnen we helpen om de actie mee in de kijker te zetten en er zo een geslaagd samenzijn van te maken.

• Een pannenkoekenslag, loopwedstrijd of fuif… Al deze activiteiten zijn toegelaten. Het enige waar je rekening mee moet houden is de wettelijke regelgeving rond het organiseren van evenementen.

• Een actie in het kader van De Warmste Week kan maar ten voordele zijn van één organisatie. Als je meerdere organisaties wil steunen, moet je ook meerdere acties organiseren.

• Op onze website vind je promotiemateriaal van zowel centrum ZitStil als De Warmste Week: https://www.zitstil.be/promotiemateriaal/. Je bent vrij om deze te gebruiken.

• De opbrengst moet gestort worden via dewarmsteweek.be. Het is niet mogelijk om cash geld af te geven tijdens het De Warmste Week-evenement in Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

• Log in op je persoonlijk dashboard (dat je krijgt nadat je een actie hebt geregistreerd), selecteer je actie en klik door op ‘mijn betaling’. Zo breng je ons op de hoogte van wat jouw actie heeft opgebracht en kunnen we jouw opbrengst meetellen in het totaalbedrag van Music For Life 2017. Begin januari 2018 zorgt De Koning Boudewijnstichting ervoor dat het geld van jouw actie goed terecht komt bij jouw goede doel.

• Iedereen is welkom in Puyenbroeck in Wachtebeke tijdens De Warmste Week van 18 tot en met 24 december. Dat kan elke dag van 6 uur ‘s morgens tot middernacht. Aanmelden in de actietent kan je tussen 9 uur en 23 uur.

• Adres: Craenendam 1-3, 9185 Wachtebeke.

• De acties in het teken van De Warmste Week kan je organiseren van 1 oktober tot 23 december, op de plaats en datum naar jouw keuze.

• Dat kan. De website van De Warmste Week zegt hierover: “Aanmelden doe je aan de ontvangstbalie van de acties. Ter plaatse bekijken onze medewerkers of het mogelijk is om jou aan het woord te laten in onze live uitzending. Opgelet: het is live radio, we kunnen niet iedereen garanderen dat ze aan het woord kunnen komen – we rekenen alvast op jouw begrip.”

• De Warrmathon is een loopwedstrijd ten voordele van De Warmste Week en strijkt neer in 6 provinciehoofdsteden. Voor elke ronde die je loopt zamel je geld in voor de meer dan 1000 goede doelen. Inschrijven kan vanaf 8 oktober. Wees er op tijd bij want vorig jaar waren de meeste Warmathons op voorhand al volzet!

• Ook Ketnet organiseert dit jaar een grote actie voor de Warmste Week. Zit jij in een warme klas? Trek dan aan de mouw van je juf of meester en bak met je klas koekjes voor een goed doel dat jij met je klas belangrijk vindt. Een actie voor Ketnet-Koekenbak kan je hier registreren: https://dewarmsteweek.stubru.be/registreer_een_actie/koekenbak

• Voor praktische vragen rond De Warmste week en centrum ZitStil kan je contact opnemen met onze communicatiemedewerker, Kevin Verhoeven (Kevin.verhoeven@zitstil.be – 03 830 30 25).

• Voor vragen rond de werking van De Warmste Week, neem je best contact op met de Studio Brussel (info@dewarmsteweek.be) of kijk je de FAQ na (https://dewarmsteweek.stubru.be/faq) .

Vertel over ons: