Print deze pagina Print deze pagina

Zaal Annemoon en zaal Zeepaardje zijn gelegen in het zwembadcomplex De Nekkerpool, gelegen op het recreatiedomein De Nekker. Voor de GPS gebruik je best de straat ‘Spuibeekstraat 2’!

Met de trein

De Nekker ligt op 1 kilometer van het station Mechelen-Nekkerspoel en op 2 kilometer van station Mechelen.

Plan je reis van deur tot deur met de NMBS routeplanner

Verkies je het openbaar vervoer vanaf het station van Mechelen?
Neem dan 1 van de bussen: 1, 510, 511, 512, 520, 528, 530, 532, 533, 538 of 681. Deze brengen je in minder dan 10 minuten tot aan de halte ‘Nekkerspoel Station’ of iets verder tot de halte ‘Sint-Libertuskerk’.

Met de bus

Plan je reis van deur tot deur met de routeplanner van De Lijn

Met de auto (geef in GPS ‘Spuibeekstraat 2’ in)

Parkeren

De Nekker heeft een grote parking ter beschikking, met voorbehouden plaatsen voor mindervaliden en een autobusparking. Deze parking is gratis.

Kom je vanuit Antwerpen via de E19?

Neem op de E19 afrit 9 (Mechelen-Noord) en voeg in op de N16. Neem een flauwe bocht naar rechts om op de N16 te blijven. Volg deze weg voor een heel eind. Rijd over het water en draai links de ring op. Volg deze ring voor 1,5 kilometer en rijd onder de sporen door van het station Mechelen Nekkerspoel. Je komt nu aan het Douaneplein. Volg deze straat en op je rechterkant zie je het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker.

Kom je vanuit Brussel via de E19?

Neem op de E19 afrit 10 (Mechelen-Zuid) richting N1/Technopolis. Neem op de rotonde de 2e afslag naar B101. Volg deze voor 2 kilometer. Wanneer je aan het station komt, neem je op de rotonde de 2de afslag. Rijd verder tot de verkeerslichten en sla er rechtsaf naar de Hendrik Speecqvest. Neem vervolgens de 2de straat rechts. Rijd onder de sporen door van het station Mechelen Nekkerspoel. Je komt nu aan het Douaneplein. Volg deze straat en op je rechterkant zie je het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker.

Met de fiets

De Nekker is vlot bereikbaar met de fiets.

 

 

Voor meer informatie over deze locatie en voor administratieve vragen kan u terecht bij centrum ZitStil:

Centrum ZitStil
Kruishofstraat 341
2610 Wilrijk
T 03 830 30 25
info@zitstil.be

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag: van 9u15 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u.

klik hier voor meer info over de consultatielijn

 

centrum ZitStil is lid van Vijftact vzw en Familieplatform