Print deze pagina Print deze pagina

Plaats: online
Prijs: €90/leden €72
Data:  dinsdag 14/02 – 28/02 en 07/03/2023 Aanvang: 19.00u (tot 21.00u)
Trainer: Nans De Greef
Ik schrijf in
Ik schrijf in als lid

ADHD is een lifetimeproblematiek. Mensen met ADHD ervaren niet enkel op kinderleeftijd moeilijkheden, maar ook op volwassen leeftijd. ADHD toont zich dus ook op de werkvloer. Er moet eerst en vooral een goede overeenkomst zijn tussen de eisen van de job enerzijds en de sterktes van de werknemer anderzijds. Maar dat geldt voor iedereen. ADHD zorgt wel meer voor ontevredenheid als gevolg van interpersoonlijke problemen met de baas en/of collega’s, gebrek aan variatie in het takenpakket en/of aan fysieke beweging. Verder kan je moeilijkheden ervaren op vlak van tijdsbeheer, een rommeltje maken van je administratie enz…

Kennis over ADHD en over de wijze waarop ADHD impact heeft op de uitoefening van job en relaties op de werkvloer, is een eerste voorwaarde om te veranderen.

Centrum ZitStil organiseert een training van drie sessies met als thema ADHD op het werk. Zowel werkzoekenden als werknemers met ADHD zijn welkom. Het is wel belangrijk dat je al enige werkervaring heeft. Aan de hand van oefeningen en gesprekken in groep bekijken we hoe je het beste uit jezelf haalt (ook al heb je ADHD) en pakken we een aantal problemen concreet aan.

 

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Aandacht. Een kopzorg

ADHD bij volwassenen