Print deze pagina Print deze pagina

tijdzat1
Plaats: centrum ZitStil, Kruishofstraat 341, Wilrijk
(Bereikbaarheid van deze locatie)
Prijs: €80
Data: dinsdag 12/11 – 26/11 – 10/12  en 17/12/2020 Uur: telkens van 19.30u tot 21.30u
Trainer: Katleen Moons Deze training is volzet, u kan nog inschrijven voor de training die start op 18/11/20

Stel je dagelijkse taken vaak uit? Denk je gemakkelijk dat dingen wel kunnen wachten? Kom je daardoor soms in de problemen thuis of op je werk? Dan is dit de geknipte training voor jou!

In deze training gericht naar volwassenen en jongvolwassenen leer je kijken naar je uitstelgedrag in je dagelijks functioneren. Aan de hand van je eigen concrete ervaringen leer je hoe groot de impact ervan is op verschillende terreinen – denk maar aan het huishouden, je beroepsleven en je sociale relaties. Bovendien krijg je meer inzicht op de factoren die dit uitstelgedrag versterken. Dit inzicht is nodig om jezelf andere strategieën aan te leren die dat gedrag doen verminderen. Op die manier krijg je ook meer controle over vermijdingsgedrag en voorkom je chronische stresstoestanden.

Via concrete situaties leer je je uitstelgedrag analyseren en via thuisopdrachten kan je vaardigheden oefenen om uitstelgedrag de baas te worden. De groepen bestaan uit maximaal acht personen.

 

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

Aandacht. Een kopzorg?