Online webinar

Datum: 28/09/2023

Aanvang: 19.30u (tot 22u)

Prijs: €32 / €25,6 voor leden

Helaas, voor deze webinar kan je niet meer inschrijven!

Kinderen en jongeren met ADHD zijn extra kwetsbaar voor faalangst. Hierdoor hebben ze dikwijls minder zelfvertrouwen en een minder goed zelfbeeld.
Hoe kan je een kind met faalangst herkennen en hoe kan je het helpen. Tijdens deze webinar zal Ilse Dewitte ons praktische tips geven vanuit haar dagelijkse praktijk  hoe je als ouder of als professional een kind, dat last heeft van faalangst,  kan ondersteunen.

Ilse Dewitte is klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut. Ze is verbonden aan de dienst kinder- en jeugdpsychiatrie van het Universitair Psychiatrisch Centrum van de KULeuven. Ze werkt daarnaast in een privépraktijk in Brugge met kinderen, jongeren én hun ouders rond gedrags- en emotionele problemen. Verder is ze supervisor gedragstherapie, geeft ze tal van opleidingen en is ze de auteur van de survival-gids: Wat als je faalangst hebt?

Deze webinar richt zich zowel naar ouders van kinderen en jongeren met ADHD als naar professionelen en is nog één week na 28 september herbekijkbaar.

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Dit is ADHD

  • Dit is ADHD

     

Emotieklets