Online webinar

Datum: 26/01/2023

Aanvang: 19.30u (tot 22u)

Prijs: €32 / €25,6 voor leden

Helaas, de inschrijvingen voor deze Masterclass zijn afgesloten. Hou onze website in het oog. Dit voorjaar wordt er nog een masterclass georganiseerd over ‘het Puberbrein’ en over ‘Medicatie voor volwassenen met ADHD’

We eten gemiddeld zes keer per dag, drie hoofdmaaltijden en een aantal tussendoortjes.
Maaltijden zijn veel meer dan momentjes waarop je voedsel opneemt. Vaak heeft er iemand tijd, liefde en energie gestopt in het klaarmaken van de maaltijd. Voor velen zijn het ook rustmomenten in de hectiek van de dag en een gelegenheid om even te kunnen genieten van elkanders gezelschap.

Sommige kinderen en jongeren vinden om eten en leren eten moeilijk. Dat blijkt vaak ook het geval bij kinderen en jongeren met ADHD. Daar waar eten moeilijk loopt, kan dat een grote impact hebben op iedereen in het gezin.

In deze webinar zullen we enerzijds een kader bespreken dat helpt begrijpen waarom voor heel wat kinderen en jongeren met ADHD eten en leren eten niet vanzelfsprekend is. Anderzijds zullen we handvatten aanreiken die kinderen, jongeren en hun ouders kunnen ondersteunen in het leren eten en het hervinden van enige rust aan tafel.

 

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Tafelklets

  •  

Gedrag in uitvoering