Online webinar

Datum: 19/03/2024

Aanvang: 19.30u (tot 22u)

Prijs: €32 / €25,6 voor leden

Ik neem deel
Ik neem deel als lid/abonnee

Extra werken na je werkuren om de verloren tijd in te halen, impulsief ingaan op alles wat je gevraagd wordt, tevergeefs grip proberen te krijgen op je planning, doorwerken tijdens je pauzes omdat je in een flow zit: Personen met ADHD proberen vaak hun beperkingen of valkuilen op de werkvloer te compenseren of te camoufleren. Dit vraagt veel extra inspanning en energie. Bovendien kunnen schaamte- en of schuldgevoelens hen ervan weerhouden om samen met de omgeving/werkgever naar oplossingen te zoeken. Zo komen zij makkelijk terecht in een burnout-gevarenzone.

In deze lezing licht Marieke Depreeuw toe wat de mogelijke link is  tussen ADHD en burnout, wat de persoon in samenwerking met de werkomgeving kan doen om eruit te geraken en hoe beiden er op een gezonde manier kunnen op anticiperen.

Deze webinar richt zich zowel naar (jong)volwassenen met ADHD als naar professionelen en is nog één week na 19 maart herbekijkbaar.

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

  •  

Slim maar... volwassenen