Online webinar

Datum: 01/12/2022

Aanvang: 19.30u (tot 22u)

Prijs: €32 / €25,6 voor leden

Ik schrijf in
Ik schrijf in als lid/abonnee

In het hele kluwen van onze zorg is het zoeken naar en/of bevestigd krijgen van een diagnose een hele uitdaging. Er zijn tal van centra en praktijken die onderzoeken doen, maar toch kunnen ze de vraag niet aan. Als gevolg staan we met zijn allen op wachtlijsten. De ene wacht enkele maanden, de andere zelfs enkele jaren. Maar moet je dan zo maar machteloos afwachten en al die tijd verloren laten gaan? Daarnaast is een diagnose vaak het begin van een heel traject rond begeleiding en ondersteuning. En ook daar moet je geduld hebben en wachten, dikwijls heel lang wachten…
Ilse Dewitte, ADHD-expert West-Vlaanderen en tevens verbonden aan UZ Leuven,  neemt ons in deze Masterclass mee in de mogelijkheden die er in die wachtperiodes zijn. Want neem het van ons aan, je hoeft niet toe te kijken en af te wachten.

 

Ilse Dewitte is klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut. Ze is verbonden aan de dienst kinder- en jeugdpsychiatrie van het Universitair Psychiatrisch Centrum van de KULeuven. Ze werkt daarnaast in een privépraktijk in Brugge met kinderen, jongeren én hun ouders rond gedrags- en emotionele problemen. Verder is ze supervisor gedragstherapie, geeft ze tal van opleidingen en is ze de auteur van de survival-gids: Wat als je faalangst hebt?

 

 

 

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Anders gaat ook

  •  

Aut of the box

  •