Plaats: De Romaanse Poort, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven
(Bereikbaarheid van deze locatie)
Prijs: €12 / €10 voor leden
Datum: 04/05/2023 Aanvang: 20.00u (tot 22u30)
Regiocoach: Marjo Helsen  
Ik neem deel
Ik neem deel als lid/abonnee

Bij zowat elke ouder blijkt de liefde voor hun kinderen onvoorwaardelijk, tot ze ermee aan tafel moeten . Komen eten bij een gezin met ADHD kan een hele uitdaging zijn
De boodschap om aan tafel te komen wordt niet gehoord, plots moeten er nog 101 dingen gedaan worden en eens aan tafel kan er doorgedramd worden over elk klein stukje groente in de puree. Je kind aanzetten tot proeven kan heel wat van je vragen. Ook met mes en vork eten, aan tafel blijven zitten of eten op je bord houden is vaak uitdagend in een ADHD-gezin.
Al deze zaken kunnen de gezelligheid aan tafel fors verminderen. “nog 1x en je gaat in de garage zitten met je bord” “ik tel tot 3 en als je dan geen hap doet, krijg je geen dessert.” is voor jullie misschien dagdagelijkse kost.
Geven jullie voor sfeer en gezelligheid aan tafel een 0/10? Tijd voor verandering! Want eten doe je gemiddeld 3 x op een dag. En ook jullie gezin verdient het om daar meer van te kunnen genieten!
Tijdens deze workshop staan we stil bij wat je als ouder kan doen om die gezelligheid terug te krijgen aan tafel. Van harte welkom!

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Tafelklets-invulboek voor grote en kleine eters

ADHD bij volwassenen