Print deze pagina Print deze pagina

tijdzat1
Plaats:  Antwerpen, adres wordt later meegedeeld Prijs: €120/ €96 voor leden
Data: 22/10 – 12/11 – 26/11 en 03/12/2024 Uur: telkens van 19u30 tot 21u30
Trainer: Marjo Helsen
Ik neem deel
Ik neem deel als lid/abonnee

Stel je dagelijkse taken vaak uit? Denk je gemakkelijk dat dingen wel kunnen wachten? Kom je daardoor soms in de problemen thuis of op je werk? Dan is dit de geknipte training voor jou!

In deze training gericht naar volwassenen en jongvolwassenen leer je kijken naar je uitstelgedrag in je dagelijks functioneren. Aan de hand van je eigen concrete ervaringen leer je hoe groot de impact ervan is op verschillende terreinen – denk maar aan het huishouden, je beroepsleven en je sociale relaties. Bovendien krijg je meer inzicht op de factoren die dit uitstelgedrag versterken. Dit inzicht is nodig om jezelf andere strategieën aan te leren die dat gedrag doen verminderen. Op die manier krijg je ook meer controle over vermijdingsgedrag en voorkom je chronische stresstoestanden.

Via concrete situaties leer je je uitstelgedrag analyseren en via thuisopdrachten kan je vaardigheden oefenen om uitstelgedrag de baas te worden. De groepen bestaan uit maximaal acht personen.

 

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

Aandacht. Een kopzorg?