- centrum ZitStil - https://www.zitstil.be -

01/10/2019 – Psycho-educatie voor volwassenen (Vosselaar)


pevolwassenen

Plaats: Vergaderzaal gemeentehuis Vosselaar, Cingel 7, 2350 Vosselaar Prijs: €120 (indien er een intakegesprek nodig is, kost dit €40 extra)
Datum: dinsdag 1/10- 15/10 – 22/10 – 5/11 – 19/11 en 3/12/19  Aanvang: 19.30u (tot 21.30u)
Trainer: Katleen Moons Helaas, deze training is volzet! Je kan je nog wel inschrijven voor de training psycho-educatie die start op 07/01/2020 in Antwerpen. [1]

Je bent volwassen én je hebt ADHD (of ADD). Op het werk loopt het misschien niet zo vlot. Je relatie kan je niet houden, of als dat wel lukt, krijg je voortdurend te horen wat je niet goed doet. Ook in je vrije tijd zou je wel wat meer rust kunnen gebruiken. Wil je eigenlijk wat dieper ingaan op ADHD en wat het voor jou als volwassene allemaal teweeg kan brengen, dan is psycho-educatie iets voor jou. Deze opleiding vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Door psycho-educatie leer je je stoornis kennen. Wat is ADHD? Vanwaar komt die stoornis? Wat kan je er zelf aan doen? Welke hulp kan je vragen? Zo krijg je als het ware méér vat op je eigen ADHD en kan je die ook beter aanvaarden. Misschien legt je omgeving wel een hoge druk op jou om ‘iets’ te doen, misschien wil je dat zelf niet echt, maar soms droom je zelf toch ook van een oplossing voor de problemen thuis, op het werk of in je vrije tijd. En als dat echt niet lukt in je eentje of met je omgeving… Indien er geen diagnose is, plannen we eerst een intakegesprek.

 

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop [2]:

[/fusion_text]

ADHD bij volwassenen

ADHD-Relaties

Opgeruimd leven