Print deze pagina Print deze pagina


Plaats: Ontmoetingscentrum Oostakker, Pijphoekstraat 30, 9041 Oostakker Prijs: €240 – € 192 voor leden/abonnees
(indien er een intakegesprek nodig is, kost dit €40 extra)
Data: 10/10 – 17/10 – 24/10 – 7/11 – 21/11 – 28/11 – 5/12 – 12/12/2023 Aanvang: 19.30u (tot 21.30u)
Trainer: Katrien Boone
Ik neem deel
Ik neem deel als lid/abonnee

De training ‘Plannen en organiseren met ADHD’ is bestemd voor (jong)volwassenen met ADHD. Je stapel papieren wordt alsmaar hoger, je afspraken én inplannen én nakomen is voor jou een hele opdracht. Het huishouden regelen, de boodschappen doen, klussen beginnen en afmaken, je financiën in de gaten houden: het lijkt simpel maar het vergt van jou heel veel energie en dan nog slaag je er vaak niet in…

Herken je je in deze situaties of heb je het moeilijk met andere facetten van organisatie in je leven, dan is dit een training voor jou. Indien er geen diagnose is of je geen psycho-educatie hebt gevolgd, plannen we eerst een intakegesprek.

Tijdens de training leer je zicht krijgen op de vaardigheden die je reeds bezit en leer je hoe je ADHD ook kan inzetten om efficiënter te handelen.

 

Wat eerdere deelnemers over deze activiteit zeggen

Ik was kampioen in het starten van klusjes zonder ze af te werken. Nadat ik de psycho-educatie gevolgd had, leek deze training de perfecte aanvulling voor mij. En dat bleek ook. Ik ben er zeer tevreden over en ben blij dat ik deze nieuwe vaardigheden heb kunnen aanleren.
Hassan, Volwassene met ADHD
Een agenda bijhouden is een uitdaging voor mij. En nu die in mijn smartphone zit, raak ik nog vlugger afgeleid. Dankzij deze training slaag ik er nu wel in om mijn afspraken na te komen en administratie op orde te houden. Erg positief is dat de training rekening houdt en zelfs gebruikt maakt van ADHD om tot oplossingen te komen.
Deborah, Jongvolwassene met ADHD

 

 

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

Aandacht. Een kopzorg?

Opgeruimd leven