Print deze pagina Print deze pagina


Data: 05/07/2021 om 19u30 (tot 21u30) Prijs: € 10,00 – € 8,00 voor abonnees/leden
Begeleider: Marjo Helsen
Ik neem deel
Ik neem deel als lid/abonnee

Heb jij altijd eens willen weten hoe ADHD zich uit in het leven van 2 volwassenen? Aan de hand van een live interview kom je dat te weten. Hoe kijken zij naar hun ADHD en gaan ze ermee om? Wat loopt er nog steeds moeilijk of wat hebben ze reeds bereikt, en wat was daarbij helpend. Wat kunnen ze niet missen aan hun ADHD en hoe is hun ADHD veranderd doorheen de jaren. We hebben het over studeren, werken en het hebben van een gezinsleven met ADHD. Vanzelfsprekend is het niet, maar boeiend alleszins.
En misschien vind je wel de ultieme tip die jou kan helpen! Kortom een fijne uiteenzetting met heel veel voorbeelden, echte verhalen en de mogelijkheid om op het einde vragen te stellen die je je al heel lang afvraagt! Deze workshop mag je niet missen!

Deze activiteit is gericht naar de omgeving van en personen met ADHD, kortom voor iedereen die graag de ervaring van 2 volwassen vrouwen met ADHD wil horen: ouders, partners, volwassenen met ADHD zelf, leerkrachten…

 

 

 

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

Aandacht. Een kopzorg?

Opgeruimd leven