pevolwassenen

Plaats:  centrum ZitStil, Kruishofstraat 341, 2610 Wilrijk Prijs: €180 – €144 voor leden (intakegesprek inbegrepen indien nodig)
Datum: dinsdag 23/01 – 30/1 – 20/02 – 5/03 – 12/03 -19/03/2024 Aanvang: 20.00u (tot 22.00)
Trainer: Nans De Greef Helaas, deze training is volzet. Je kan nog wel inschrijven voor de reeks die op 15/04 start in regio Antwerpen of de reeks die op 07/05 start in regio Gent.

Je bent ouder dan 25 jaar én je hebt ADHD (of ADD). Op het werk loopt het misschien niet zo vlot. Je relatie kan je niet houden, of als dat wel lukt, krijg je voortdurend te horen wat je niet goed doet. Ook in je vrije tijd zou je wel wat meer rust kunnen gebruiken. Wil je eigenlijk wat dieper ingaan op ADHD en wat het voor jou als volwassene allemaal teweeg kan brengen, dan is psycho-educatie iets voor jou. Deze opleiding vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Door psycho-educatie leer je je stoornis kennen. Wat is ADHD? Vanwaar komt die stoornis? Wat kan je er zelf aan doen? Welke hulp kan je vragen? Zo krijg je als het ware méér vat op je eigen ADHD en kan je die ook beter aanvaarden. Misschien legt je omgeving wel een hoge druk op jou om ‘iets’ te doen, misschien wil je dat zelf niet echt, maar soms droom je zelf toch ook van een oplossing voor de problemen thuis, op het werk of in je vrije tijd. En als dat echt niet lukt in je eentje of met je omgeving…
Indien er geen diagnose is, nodigen we u uit voor een intakegesprek.

Aansluitende lectuur 

Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de workshop te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

ADHD bij volwassenen

ADHD-Relaties

Opgeruimd leven