Print deze pagina Print deze pagina

Plaats: CC Het Perron, Fochlaan 1, Ieper
(Bereikbaarheid van deze locatie)
Prijs: €3 voor abonnees van ZitStil-magazine, €5 voor niet-abonnees
Datum: 19/10/2017 Aanvang: 20.00u
Regiocoach: Marc Derudder
Klik hier om in te schrijven

Huiswerk maken is er voor kinderen en studenten met ADHD vaak te veel aan. Velen lopen op school al de hele dag op de toppen van hun tenen of moeten te lang stilzitten. En dan moeten ze thuis nog meer van hetzelfde doen, terwijl ze zich net lekker willen gaan uitleven. Niet simpel voor een kind of jongere met ADHD én voor de ouders die dit proces mee willen begeleiden.

Jij als ouder wil heel graag dat je kind mee kan op school. Je probeert het zo goed mogelijk aan te zetten tot actie: ‘Begin er nu eindelijk aan’. Of  ‘Concentreer je nu even, anders duurt het weer uren. Nadien mag je buiten spelen’. Misschien vraag je je af of je je kind niet te veel onder druk zet. Telkens proberen in te schatten wat jouw kind nu nodig heeft van jou als ouder is een hele klus!

Daarom gaan we tijdens deze workshop samen onderzoeken welke tips en inzichten jou als ouder kunnen ondersteunen om je kind zo goed mogelijk te begeleiden bij het studeren en maken van huiswerk.

In samenwerking met:

Fifty-One Club Ieper

 

Aansluitende lectuur
Deze boeken helpen je mogelijk om het optimale resultaat uit de infoavond te halen. Je kan deze bestellen in onze webshop:

Haal de grrr...


Driftbuien en woedeaanvallen


Gedrag in uitvoering