- centrum ZitStil - http://www.zitstil.be -

Neem een abonnement op ZitStil-magazine!

Neem een abonnement op ZitStil-magazine!

[1]Het ZitStil-magazine is een driemaandelijks tijdschrift dat boordevol inhoudelijke artikels over ADHD en de gevolgen op het functioneren, handige tips, herkenbare getuigenissen en spraakmakende interviews staat. Het magazine vormt voor veel mensen met ADHD, hun ouders, leerkrachten en anderen in hun omgeving een laagdrempelige informatiebron en kan de eerste stap richting herkenning, diagnose en hulpverlening zijn.

Goed zorg dragen voor jezelf in deze winterperiode, daar hebben we het ook over. Wat is een winterdip en wanneer is er meer aan de hand? En zijn personen met ADHD hier extra gevoelig voor?

In dit nummer vind je ook het eerste artikel terug in een wetenschappelijke reeks die we samen met ADHDynamisch, de onderzoeksgroep ADHD verbonden aan de associatie KU Leuven, brengen. Prof. dr. Dieter Baeyens heeft het over ADHD en stigmatisering in de media.

We hebben aandacht voor zelfhulp aan de hand van een boek of nu ook digitaal met YouTube-filmpjes. Heb je er iets aan als je ADHD hebt?

 

 

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen op onze activiteiten:

Daarnaast hebben abonnees recht op 5 % korting bij de aankoop van boeken* via onze webshop [4].

(*deze korting is niet van toepassing op onze gidsen en ZitStil-magazine)

 

Hoe abonnee worden?
Je kan via onze webshop een abonnement nemen op ZitStil-magazine. Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2018 (6 nummers) [5]. Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen, ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash [6] of creditcard (VISA/MasterCard) [7]. Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer waar extra aandacht gegeven wordt aan een bepaald aspect van ADHD.

 

Naar de webshop [5]