Print deze pagina Print deze pagina

In nummer 145 bekijken we waarom steeds meer jongvolwassenen het moeilijk hebben om gestart te geraken in het volwassen leven. De studies zijn dan wel afgerond, maar een goede job vinden wordt steeds minder evident en een eigen stek huren of kopen wordt steeds moeilijker. Loopt iemand met ADHD extra risico? We brengen een analyse met een sterke getuigenis erbij.
Lees ook het artikel over de heftige emoties die volwassenen met ADHD vaak parten spelen, een bijdrage over het opvolgen van medicatiegebruik en een artikel over de rol van de huisarts. Gezond leven is iets wat iedereen nastreeft, maar het vergt ook heel wat organisatie en planning: wanneer sporten of bewegen, welke producten en etenswaren aanschaffen, hoe doktersafspraken bijhouden? Take a break en lees meer over hoe je met je ADHD gezond kan leven.

 

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen op onze activiteiten:

  • korting op deelname voor 2 personen aan de workshops opvoedingsondersteuning die dat jaar plaatsvinden
  • korting op de toegangsprijs voor onze infoavonden
  • organisaties of scholen krijgen, bij een inschrijving vanaf 2 personen, voor onze opleidingen voor professionelen 5 % korting op de deelnameprijs

Daarnaast hebben abonnees recht op 5 % korting bij de aankoop van boeken* via onze webshop.

(*deze korting is niet van toepassing op onze gidsen en ZitStil-magazine)

 

Hoe abonnee worden?
Je kan via onze webshop een abonnement nemen op ZitStil-magazine. Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2018 (7 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen, ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard). Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer waar extra aandacht gegeven wordt aan een bepaald aspect van ADHD.

 

Naar de webshop