Neem een abonnement op ZitStil-magazine! 2018-03-29T09:08:09+00:00

Neem een abonnement op ZitStil-magazine!

Print deze pagina Print deze pagina

Het ZitStil-magazine is een driemaandelijks tijdschrift dat boordevol inhoudelijke artikels over ADHD en de gevolgen op het functioneren, handige tips, herkenbare getuigenissen en spraakmakende interviews staat. Het magazine vormt voor veel mensen met ADHD, hun ouders, leerkrachten en anderen in hun omgeving een laagdrempelige informatiebron en kan de eerste stap richting herkenning, diagnose en hulpverlening zijn.

In dit magazine brengen we het tweede artikel in samenwerking met ADHDynamisch over de nieuwe webtool die moet zorgen voor een verbetering van de kwaliteit, de toegankelijk en de betrouwbaarheid van de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren over heel België.

Deze webtool is het resultaat van het nationaal ADHD-actieplan dat in 2016 van start ging. Centrum ZitStil heeft via een participatie in de provincie Limburg kunnen meewerken aan de uitwerking van dit project. Als resultaat is er een website gelanceerd met als doel een duidelijk zorgpad voor ADHD uit te tekenen voor artsen en behandelaars. Ria Van Den Heuvel kadert ook welke plaats centrum ZitStil inneemt in dit zorgpad.

Ook interessant en boeiend om weten is hoe ‘medicatie op school’ wel of niet kan gegeven worden. En wie is verantwoordelijk waarvoor?

Sommige ouders maar zeker ook studenten beginnen stilaan te zweten  als ze de examenstof op een stapeltje leggen J Ons advies: Zorg dat je goed geïnformeerd bent over de aangeboden ondersteuning en er leren gebruik van maken.

 

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen op onze activiteiten:

  • korting op deelname voor 2 personen aan de workshops opvoedingsondersteuning die dat jaar plaatsvinden
  • korting op de toegangsprijs voor onze infoavonden
  • organisaties of scholen krijgen, bij een inschrijving vanaf 2 personen, voor onze opleidingen voor professionelen 5 % korting op de deelnameprijs

Daarnaast hebben abonnees recht op 5 % korting bij de aankoop van boeken* via onze webshop.

(*deze korting is niet van toepassing op onze gidsen en ZitStil-magazine)

 

Hoe abonnee worden?
Je kan via onze webshop een abonnement nemen op ZitStil-magazine. Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2018 (6 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen, ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard). Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer waar extra aandacht gegeven wordt aan een bepaald aspect van ADHD.

 

Naar de webshop