Neem een abonnement op ZitStil-magazine! 2017-11-24T10:00:10+00:00

Print deze pagina Print deze pagina

Het ZitStil-magazine is een driemaandelijks tijdschrift dat boordevol inhoudelijke artikels over ADHD en de gevolgen op het functioneren, handige tips, herkenbare getuigenissen en spraakmakende interviews staat. Het magazine vormt voor veel mensen met ADHD, hun ouders, leerkrachten en anderen in hun omgeving een laagdrempelige informatiebron en kan de eerste stap richting herkenning, diagnose en hulpverlening zijn.

ZitStil-magazine 147 is een themanummer: Vrouwen met ADHD, ADHD en vrouwen. Als het over ADHD gaat, zijn vrouwen een groep die over het hoofd wordt gezien. Een vrouw of meisje met ADHD zijn, een moeder, een dochter, een partner of een vriendin van: wat betekent dat eigenlijk? In dit nummer schetsen we daar een beeld van via persoonlijke getuigenissen, sterke verhalen en input van experts.

Zo brengen we een leuk groepsgesprek van drie vrouwen met ADHD die allen werden gediagnosticeerd op latere leeftijd. Ann Ceurvels, vroeger actrice en nu gecertificeerd kindercoach, vertelt hoe het is om partner te zijn van iemand met ADHD.

We zien dat jonge mensen met ADHD ondernemend in het leven staan. Een eigen zaak of blog kunnen belonend zijn maar vragen ook veel planning en organisatie. Hoe pakken enkele ondernemende vrouwen met ADHD dit aan?

ADHD en genderidentiteit is het thema dat door drie professionals wordt besproken.

 

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen op onze activiteiten:

  • korting op deelname voor 2 personen aan de workshops opvoedingsondersteuning die dat jaar plaatsvinden
  • korting op de toegangsprijs voor onze infoavonden
  • organisaties of scholen krijgen, bij een inschrijving vanaf 2 personen, voor onze opleidingen voor professionelen 5 % korting op de deelnameprijs

Daarnaast hebben abonnees recht op 5 % korting bij de aankoop van boeken* via onze webshop.

(*deze korting is niet van toepassing op onze gidsen en ZitStil-magazine)

 

Hoe abonnee worden?
Je kan via onze webshop een abonnement nemen op ZitStil-magazine. Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2018 (6 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen, ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard). Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer waar extra aandacht gegeven wordt aan een bepaald aspect van ADHD.

 

Naar de webshop