Print deze pagina Print deze pagina

Het ZitStil-magazine is een driemaandelijks tijdschrift dat boordevol inhoudelijke artikels over ADHD en de gevolgen op het functioneren, handige tips, herkenbare getuigenissen en spraakmakende interviews staat. Het magazine vormt voor veel mensen met ADHD, hun ouders, leerkrachten en anderen in hun omgeving een laagdrempelige informatiebron en kan de eerste stap richting herkenning, diagnose en hulpverlening zijn.

Aan de start van de zomervakantie verschijnt ZitStil-magazine 146! Daarin hebben heel wat over onszelf te vertellen: we nemen afscheid van onze voorzitter Ron Breyne en verwelkomen onze nieuwe voorzitter Jan De Kesel.

In dit nummer komen jullie meer te weten over de link tussen impulsiviteit en (on)gezond eten. En met het oog op de komende zomer houden we een pleidooi voor vrij spelen. Telt sporten in een competitieve omgeving als spelen? Moeten we kinderen meer de kans geven om vrijuit en zonder regels te spelen? En wat leren kinderen daar dan van?

Is jouw lenteschoonmaak verschoven naar de zomer? Lees dan eerst wat we te vertellen hebben over de invloed van rommel op ons functioneren. Opruimen hoe doe je dat en wat doet het met je? Hoe begin je eraan en wie of wat kan je
daarbij helpen?

 

Voordelen als abonnee
Wie geabonneerd is op ZitStil-magazine, geniet van de volgende voordelen op onze activiteiten:

  • korting op deelname voor 2 personen aan de workshops opvoedingsondersteuning die dat jaar plaatsvinden
  • korting op de toegangsprijs voor onze infoavonden
  • organisaties of scholen krijgen, bij een inschrijving vanaf 2 personen, voor onze opleidingen voor professionelen 5 % korting op de deelnameprijs

Daarnaast hebben abonnees recht op 5 % korting bij de aankoop van boeken* via onze webshop.

(*deze korting is niet van toepassing op onze gidsen en ZitStil-magazine)

 

Hoe abonnee worden?
Je kan via onze webshop een abonnement nemen op ZitStil-magazine. Een abonnement loopt telkens tot het einde van het jaar of het jaar daarop. Momenteel kan je in onze webshop een abonnement nemen tot eind 2018 (6 nummers). Je kan betalen met Bancontact/Mister Cash en creditcard (MasterCard en VISA).
Heb je geen ervaring met online betalen, ga dan naar de webpagina met meer uitleg over online betalen met Bancontact/Mister Cash of creditcard (VISA/MasterCard). Eén nummer per jaar verschijnt als themanummer waar extra aandacht gegeven wordt aan een bepaald aspect van ADHD.

 

Naar de webshop